Jag är så tacksam ❤️

Ibland vet man nästan på en gång man vaknar att det kommer bli en sån där underbar dag. Idag visste jag det när jag gick ut med vovvis på morgonpromenad. Solen värmde såpass att jag blev svettig på en 20 minuters promenad. Helt underbart! Idag har sonen fått leka av sig med grannpojkarna på förmiddagen och eftermiddagen spenderades i svärföräldrarnas underbara sommarstuga vid vattnet. Grabbarna i familjen badade helt och jag nöjde mig med att bada benen. Lillfia var mestadels nöjd med att bara sitta i någons knä och kolla läget. Trots allt hennes första besök i stugan.

Jag och min svärmor delar inredningsintresset och hon driver butiken Evaninas i Smedjebacken, tillsammans med sin syster. Kolla gärna in dem på både Instagram och Facebook (Evaninasbutik). De har en härlig mix av gammalt, nytt, hantverk, återbruk m.m. Några av mina dekorerade tallrikar finns även i butiken. 
Delar med mig av några bilder från dagen: Inredningsmässigt en härlig mix och jag älskar hennes förmåga att hitta på gamla ”klenoder” och kombinera med nyare ting.

Nu blir det lördagsmys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s