Söndag-slödag

En dag som denna hade för 10 år sedan inneburit soffläge, film och en skål med godis. Grått, blött och trist ute! Nu är det väl bara så att för 10 år sedan fanns det inga barn i familjen, ingen hund (en häst dock), inget hus (lägenhet), hälften så mycket tvätt och matlagning var inte prio direkt. Så det där att bara slöa på soffan en regnig dag existerar inte riktigt längre.

Dock har dagen ändå känt ganska lugn trots att vi hunnit träffa en massa släkt hos mamma. Hon och hennes man har tagit hand om de möbler och ting som fanns kvar hos min mormor som gick bort för ett par veckor sedan. Gamla, antika, vackra möbler som är välbevarade. Skulle kunna ta dem allihop! För mig finns det liksom en själ i sådana rejäla möbler. De berättar liksom en historia på något sätt. Jag har helt klart en förkärlek till gamla ting. Att inreda kring eller med dessa är inte alltid helt enkelt dock.

Hur som helst resulterade det i att vi fick med oss en pall/ottoman till vår hall. Den bänk vi tidigare hade i hallen var rejält sliten så det var absolut på tiden! Dessutom blev det mer plats i vår pyttelilla hall. Det får duga tills vi tar tag i renovering av hallen på riktigt 😄

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s