Lekstugebygge-vecka

Idag har jag en överlycklig 6-åring här hemma. Han har fått flytta in i sin (och lillasyrrans) lekstuga. Jag och min bättre hälft har kämpat på den här veckan för att färdigställa stugan i princip från ”scratch”. Vi har gett den kärlek i form av nytt tak, nya innerväggar och nytt golv och reglar. Ett riktigt kul jobb men framförallt skönt att veta att barnen kan leka i en ordentlig miljö utan av mögel, ruttna brädor eller dyl. Det roligaste av det hela tycker jag är den kreativa processen, att ”vi tar vad vi har” och skapar något av det. Kostnadsmässigt har vi kommit väldigt billigt undan, vilket passar utmärkt för en föräldraledig plånbok 😄. Tapeter, innergolv, färg och möblerna hade vi redan. Jag knåpade ihop en diskbänk med hjälp av en hylla, dekorplast och en bakform. Den klarar dessutom en del vatten vilket är perfekt om det ska lekas ordentligt där inne. Hyllor, tyger och annan inredning har jag samlat ihop från små gömmor här hemma och det blev faktiskt helt okej! Är lite småfix kvar att göra, men nu är den fullt lekbar 😄Här skrivs inbjudningskort till inflyttningsfesten ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s