I have a dream đŸ’«

.. att nĂ„gon gĂ„ng i mitt liv kunna fĂ„ jobba med inredning pĂ„ heltid. NĂ€r jag var 20 Ă„r kom jag in pĂ„ en utbildning till inredningsarkitekt. Jag var sĂ„ nĂ€ra pĂ„ att tacka ja, men livet kom emellan. Ibland tar livet lite andra svĂ€ngar och sĂ„ hĂ€r 14 Ă„r senare Ă€r jag sĂ„ sugen att satsa igen. Dock kanske mer inrikta mig pĂ„ att utbilda mig till inredare/homestylist. Jag arbetar idag som förskollĂ€rare, ett arbete som Ă€r helt fantastiskt nĂ€r det fungerar. Eftersom jag tyvĂ€rr har drabbats av utmattning tvĂ„ gĂ„nger sĂ„ vet jag att jag inte kommer orka arbeta heltid som förskollĂ€rare resten av mitt verksamma yrkesliv. Det Ă€r sĂ„ synd dĂ„ jag egentligen Ă€lskar det 😞. Nu Ă€r jag ju mammaledig ett halvĂ„r till och tĂ€nker helt klart gĂ„ tillbaka till mitt jobb. Men drömmen kvarstĂ„r, att arbeta med inredning pĂ„ heltid 😁 

Men men, allt har sin tid đŸ™đŸ»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s