Lazyday

Idag har dagen mest varit upp och ner. Lillfia hade en rejält stökig natt och det störde oss allihop. Då är det tur att min underbara sambo säger "idag tar vi en slappdag". Jag är nämligen urusel på sådana dagar. Jag blir nästan tvärt om, desto tröttare jag är, desto mer saker känner jag att jag måste ta tag i. Konstigt det där. Trodde jag hade "jobbat bort det" men icke. Det där att släppa kontrollen är absolut inte min grej! Men idag lyckades jag hyfsat ändå. Gick och la mig och sov ett par timmar, har Inte tagit tag i något alls. Fick ett ryck och skulle ha ut hela familjen på en promenad dock 😂.
Igår hade sonen invigningskalas i lekstugan. Han var så nöjd!
Känns verkligen toppen att kunna ge honom detta, ta vara på sånt vi hade liggande och på det viset spara en massa pengar.

Nu ska jag slappa vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s