Loppis

Har precis landat nyduschad i sängen. Helt slut efter en dag på loppis! Hade 6-åringen med mig och han höll ut hela dagen även han. Så himla duktig! Han ville verkligen vara kvar trots att pappa kunde hämta hem honom. Jag är riktigt imponerad måste jag säga. Kan väl inte påstå att jag blev stenrik men gick plus på kontot och blev av med en hel del. Höll mig faktiskt från att själv gå runt och titta allt för mycket för att känna att jag kommer hem med lite pengar också. Jag kan verkligen botanisera länge på loppisar 😍❤️😂. Älskar att fynda, men ångrar mig emellanåt också. Jag har ju en liten förkärlek för gamla inredningsdetaljer så loppisar kan vara riktiga guldgruvor. Idag blev det dock ingen inredning inhandlad. Lite kläder till barnen och en poncho till mig, men that's it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s