Drömmar om kök

Ett år till ska vi försöka hålla oss ifrån större renoveringar. Vi är ju inte direkt stormrika på föräldrapenning så några stora projekt blir det inte här hemma. Skulle vilja få till barnens rum lite mer, men eftersom vi inte kan bestämma vem som ska ha vilket, vill vi inte riva i allt för mycket.
Jag sitter dock och drömmer om nya köket. Det enda jag vet är att jag absolut inte vill ha ett vitt kök. Är så himla trött på alla vita kök. Jag vill heller inte ha helkaklade väggar. Går väl emot den stora trenden helt, men för mig blir det för opersonligt. Snyggt, absolut, men inte jag för fem öre. Kanske är det efter mina år i restaurangbranschen som jag är lite allergisk mot vita kaklade väggar, vitt, rostfritt m.m.
Jag är inne på mässingsbeslag ev koppar. Sen är det snyggt med läderbeslag, men kanske går det att kombinera? Mörkt gråa eller blåa luckor, matta i färgen. IKEA har dock en snygg träfärgad lucka, men jag kan då inte bestämma mig för en passande bänkskiva. Sedan måste vi även bestämma väggarnas utseende eftersom köket kommer mynna ut i matrum/vardagsrum. Vi kommer även behöva lägga om golvet i troligtvis hela entréplan för att få det snyggt enhetligt så ja…. det är nog bra att det är ett år kvar innan vi tar tag i det stora projektet.

Sen vill vi förstås ha det där nya badrummet och ett soldäck, Hahahaha!!!!
Bilder från Pinterest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s