Barnrum

Igår sa sonen att han ville ha alla sina saker i samma rum. Nu har han närmligen ett lekrum och ett sovrum. Ett av rummen ska ärvas av lillasyster så småningom och vi har funderat mycket fram och tillbaka kring vem som ska ha vilket. Rummen är på olika våningar så det gäller att tänka rätt utifrån var vi själva sover. Hur som helst börjar min hjärna fundera och planera, så jag blev tvungen att sätta mig ner med penna och papper, Pinterest och göra en mindmap. Det är mycket som ska få plats på liten yta så det gäller att tänka till ordentligt. Det här är ju det roligaste jag vet, så jag vill helst sätta igång redan i morgon. Jag får försöka hålla mig lite till 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s