Fynd

Jag älskar att fynda! Jag får verkligen en kick av det. När jag dessutom fyndar något jag velat ha hur länge som helst svävar jag liksom på moln. Igår flyttade en liten serveringsvagn hem till mig. Gammal, glänsande, blanka ytor med intarsia. Jag har ju en förkärlek till gamla saker har jag märkt. Varför vet jag inte, men det är bara så vackert. Kanske tröttnar jag en dag och då åker grejerna ut igen, men just nu så bara frossar jag i loppisar och begagnatmarknaden. Det är ju faktiskt ganska miljövänligt också! Desssutom blir mitt hem mitt, och inte en kopia ur en katalog. Visst är det snyggt och underbart att vila ögonen på en stilren miljö, kal och industriell, men jag gillar att pigga upp rummet lite med något som sticker ut. Helt enkelt lite Kerstinredning 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s