Att organisera kaos

Ja, det behöver jag helt klart bli bättre på. Min bakgrund med utmattningssyndrom för mig ju väldigt stresskänslig och har jag dessutom för lite sömn i bagaget fungerar inte min hjärna. Då kan jag varken organisera eller planera, vilket egentligen gör mig extra stressad då jag är en tjej som vill ha koll och kontroll.

Jag har ju en dröm att kunna jobba med inredning på heltid. Att göra det som egen företagare vore absolut roligast, men eftersom jag har den bakgrund jag har, så är jag osäker på om jag kommer kunna hitta balans i det. Lyssnar ofta på ”Kom in-podden” med Hildur Blad och Sara Zetterström, där de delar med sig av massa matnyttigt när det gäller att arbeta på egen hand eller frilansa. Den ekonomiska stressen och att inte kunna ha en arbetsdag/vecka som tidsmässigt ser likadan ut, vet jag inte om jag klarar. Speciellt inte med små barn. Tror lösningen för mig skulle vara bäst att vara anställd, åtminstone deltid. Jaja, hittade en superkul inredartjänst på Ikea idag. Drömde mig bort lite.

Har omorganiserat hemmet lite också. Köpt in lite nytt, soffkuddar, korgar, blommor och lampor. Har även beställt ett par sammetsgardiner (trodde jag väl aldrig för 10 år sedan), i en härlig petrol-nyans. Känns skönt att få till lite mysigare och ”murrigare” nu när hösten nalkas. Får återkomma med bild senare.

Har även hunnit måla en del till Evaninas butik, vilket är jätteskoj! Trivs så bra med att dekorera och handmåla. En sida av mig som jag utforskat under senaste halvåret och som jag inte trodde fanns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s