Loppishimlen

Alltså loppis kan vara något bland det roligaste som finns. Att fynda alltså, inte att sälja själv. Idag tog jag med mig lillfia i bärselen och gick runt på Loppisfyndet och ja, fyndade. Jag hade bestämt mig för att hitta lite mer porslin/keramik att göra iordning, men såklart kom jag hem med lite mer. Det är så himla kul att hitta små ”juveler” till en billig peng. En riktig kick får jag av det! Känns dessutom bra att konsumera sådant som inte är sprillans nytt, utan istället ta tillvara på det ”redan konsumerade”. Miljövänligt och ekonomiskt.

Jag hitta sjukt mycket mer än det som fick följa med hem, men jag måste träna på att hålla i pengarna lite. Det fick helt enkelt bli det mest nödvändiga.

Blir nog snart en loppisvända igen 😂.

Lilla Buddha och elefanten fick följa med hem trots att de egentligen inte skulle.

Massa härligt att ”sätta pennan i”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s