Barnrum

Ja då var vi äntligen igång med en uppfräschning av sonens rum. Vår lilla pojke har blivit stor kille när han börjat förskoleklass och det börjar blir viktigt att saker är ”coolt”. När han nu ska samla ihop lekrum och sovrum till ett rum, för att ge plats åt lillasyster, så kände vi att han skulle få vara med och bestämma lite hur han vill ha det.

Jag som förskollärare vet vikten av att låta barn vara delaktiga i beslut som rör dem så för mig var detta en självklarhet. Tapeten har han valt helt själv, samt vilka funktioner som är viktiga för honom i HANS rum. Vi vuxna har prioriterat mycket förvaring och även rejält med arbetsyta för både legobyggen och annat pyssel. Rummet ligger på källarplanet i anslutning till vårt sovrum (F.d gillestuga), vilket innebär att det bara finns ett litet fönster. Alltså var det viktigt att även få in ordentligt med ljus.

Jag älskar verkligen att få renovera barnrum. Det är så härligt att få vara kreativ, tänka utanför boxen och låta fantasin flöda.

Långt ifrån klart, men en smygtitt kan jag bjuda på 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s