Mindfullness

Ja detta trendiga ord som ska göra oss alla balanserade. Absolut, jag tror mycket på att man kan vara mindfull, leva här och nu, stanna upp, andas och leva i sin kropp. Jag har genom två utmattningssyndrom tränat mycket på att vara mindfull. Det hjälper mig när det blir för mycket, att stanna upp, tänka efter och tänka om. Dock kan jag förstå de som blir rastlösa av meditation, frustrerade över att inte kunna använda sig av ”andningsankare” eller meditera till bilder i huvudet. För mig har mediterandet blivit ”tjatigt” och jag använder det bara korta stunder när det behövs.

Däremot har jag hittat målningen och dekorerandet. Att få sitta lugn och ro, vara kreativ, låta tankarna komma och gå samtidigt som pennan jobbar. Det är min grej!

Ibland vill jag bara ha det tyst, ibland lyssnar jag på lugn musik eller på någon pod. Att få de där stunderna är guld värt, speciellt som småbarnsmamma.

Idag är en sådan dag när jag verkligen behöver lugnet, då jag har en sjukling hemma och en bebis med tandlossning och frustration över krypandet. Idag ska jag måla och det kommer vara tyst, tyst under tiden 😌.

Senaste projektet! Ska börja med kompisen till denna ikväll.

Kramar K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s