Fullspäckad vecka

.. då behöver jag mitt måleri lite extra. Idag gjorde jag klart en beställning på en mindre teservis, så himla kul. Börjar ramla in lite beställningar på julklappar m.m och jag blir lika glad varje gång. För mig är det fortfarande konstigt, det där att folk tycker om det jag målar. Än så länge är det bara en hobby, men någon gång i framtiden kanske det utvecklar sig till något mer.

Framtiden, ja..

Om några månader är det dags för mig att börja jobba igen efter mammaledigheten. Det är med blandade känslor. Det ska bli skönt att få komma iväg och inte behöva ta hand om allting hemma, vilket jag faktiskt börjar bli ganska trött på. Men samtidigt är det en sådan lyx att få vara hemma med sina barn.

Sedan finns det en till aspekt i det hela och det är att jag är så enormt sugen med att jobba med inredning! Lika mycket som jag vill det, lika rädd är jag för att våga satsa. Någon sa till mig en dag att ”arbeta som inredare funkar inte häromkring”. Nej, tänkte jag, såklart, vad trodde jag egentligen? Självförtroendet och självkänslan åkte ner i botten på en gång. Men samtidigt tänker jag ju inte kasta mig tvärt och sluta arbeta som förskollärare. Jag hoppas att jag ställer mig rakryggad och vågar utbilda mig och kanske jobba lite vid sidan av och successivt ta steget längre ut och bli egen.

Men men, först ska jag njuta av mina sista månader som mammaledig ❤️ Poster från Fashionroom peppar mig lite extra på morgonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s