Jag lär mig så smått

God kväll!

Idag har jag försökt lägga lite krut och energi på att förbättra denna sida. Som ni ser har jag skaffat mig ett eget domännamn, heja mig! Eftersom jag inte är någon expert på att utforma varken hemsidor, bloggar eller internetsidor så får jag lära mig successivt.

Har hänt lite skoj sen sist. Av en slump så gör jag nu min första internetbaserade inredningskonsultation. En bekant som behöver hjälp med sitt vardagsrum. Det är sååååå himla kul och utmanande. Speciellt när jag kan börja använda mig av mina kunskaper inom Feng shui och olika element.

Älskar att få hålla på med min hobby! Handmålade tallrik av mig lyses upp av den underbara ljusstaken från AYTM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s