Zelected by house

…har så sjukt mycket fin inredning. Jag hade ett party hemma hos mig i helgen som var riktigt lyckat. Så många goa vänner som kom, tittade, klämde och handlade. Jag med såklart och nu väntar jag med spänning på att paketet ska komma. Jag fick helt klart hålla i plånboken, men jag tänkte att när jag ändå hade värdinnerabatt så kunde jag passa på.

Är faktiskt lite sugen på att börja sälja för dom. Det hade dessutom varit perfekt om jag någon gång i framtiden öppnar eget som inredare. Dels att kunna använda i stylingar, men också en chans att tjäna lite mer pengar. Tåls helt klart att tänka på.

Egentligen gillar jag inte att vara i en säljande position, men efter jag verkligen älskar deras produkter så kan jag vara en ärlig säljare i alla fall.

Här kommer ett axplock av det som Helen hade med sig:

Underbaraste spegelnDenna urläckra skalle ska då pryda mitt hem inom en snar framtid 😍.

Ha en finfin tisdagskväll!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s