Desto mer jag lär mig..

…Desto mindre förstår jag att jag kan. Inredning för mig är att skapa en bra känsla i rum med hjälp av möbler, detaljer och textilier. Desto mer jag läser, märker jag hur stor betydelse färg, nyanser och toner har. Det kan vara sån oerhört små skiftningar som gör att ett rum blir exempelvis kallt när man vill ha en varm känsla. Genom att jobba med färger, dominanter, underdominanter och accenter så blir det så enormt stor skillnad när det gäller vilken känsla som kommer fram. Färglära är helt klart något jag behöver fördjupa mig i för att kunna behärska.

Jag inser också vilket otroligt förarbete en inredare gör inför det färdiga resultatet. Allt från färgval, flöden, funktion, material, ljus, Feng shui och inte minst den ekonomiska aspekten. Allt måste noggrant beaktas och checkas av.

Så vill i alla fall jag jobba den dagen det blir dags att ta steget. Eftersom jag är perfektionist vill jag verkligen kunna stå för mina val, kunna motivera en kund varför och känna mig trygg i det. Därför inser jag också vilket förarbete som kommer krävas av mig.Jag ska börja läsa ett block som handlar om moodboards och det ska bli riktigt spännande. Jag har använt mig av den tekniken på enklare nivåer inför renovering av vårt sovrum och sonens rum. Nu när det är dags för dotterns rum är det dags för att börja knåpa på en ny. Inte helt enkelt heller alla gånger.Älskar att lära mig nya saker. Det är så stimulerande!Kram K Bild från Google.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s