Vill göra allt

Jahapp, då var den här. Den perioden när jag bara vill göra om allt hemma, får panik och ”kli” på allt här hemma. Inget känns bra, allt känns fel, fult och okombinerat.

Tittar jag då på andras hem så tycker jag att alla andra har det fint, snyggt och harmoniskt. Varför kan jag inte se positivt på mitt eget hem i perioder? Blir jag hemmablind? Jag märker dock att den här svackan kommer ungefär samma period i månaden så kanske har det med mina underbara kvinnliga hormoner att göra 😂.

Hur som helst så har mitt fokus hamnat på tapeter i vardagsrum och matrum. Har hittat heeeeeelt underbara tapeter hos Midbec och Sandbergs 😍. Dock kostar dom en hel del så vi får väl se hur vi gör. Jag vill ha samma sorts tapet men i olika nyanser i vardagsrum och matrum. Det blir alltså två olika fondväggar som ska förenas i en kulör som finns i båda tapeterna. Tror det kan bli riktigt effektfullt!

Jaja, först och främst ska vi göra klart barnrummen.

De två översta tapeterna kommer från Sandbergs och de två nedersta från Midbec.

Ska drömma vidare nu!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s