Förberedelser inför Allhelgona

Har inte uppdaterat på några dagar för det har helt enkelt inte hunnits med. Här hemma har vi höstlov och det är aktiviteter varenda dag. Trots det tycker 6-åringen att det är tråkigt att vara hemma. Men det skadar inte att ha lite tråkigt ibland.

Jag håller på och förbereder, packar och prismärker inför lördagens besök i Evaninas butik i Smedjebacken. Under lördagen kommer jag finnas i butiken och måla, med publik! Det pirrar allt lite i magen måste jag säga. De alster jag gör där kommer kanske ha ”sick-sack” mönster av naturen vad vet jag 😂. Riktigt kul ska det bli i alla fall.

I övrigt så har jag varit på möte på mitt riktiga jobb idag. Det ät inte långt kvar tills mammaledigheten är slut. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna få tid till att måla, läsa, inspirera och inspireras inom inredningsvärlden i nästan samma utsträckning. Jag älskar verkligen det här, att skapa en känsla i rum och detaljer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s