Att inreda sitt hem behöver inte kosta skjortan

Att inreda, renovera, styla och piffa i hemmet behöver inte tömma göra stora hål i plånboken.Själv älskar jag att fynda begagnat, på loppis eller reor. Jag får liksom en kick av det!

Att även göra och tillverka saker på egen hand ger mig enorm tillfredställelse, både genom att få vara kreativ men också för att spara pengar (så länge jag är nöjd med resultatet såklart). Ett exempel är den Tempeltavla jag gjorde själv (se tidigare inlägg). Jag är jättenöjd med den och nu har jag dessutom fått chansen att tillverka några till andra människor. Superkul verkligen! Min porslinsmålning är också en del i att spara pengar och skapa av återbrukat material. En billigare lösning, men ändå något jag tycker om. Nu när dessutom andra är villiga att betala för mina verk, värmer det förstås ännu mer.

Jag får verkligen en kick av skapa, oavsett vad skapandet innebär!

Min egengjorda Tempeltavla.

Ett annat sätt att spara pengar är att inte enbart besöka färg och tapet-butiker när du ska renovera hemma. Faktiskt måste jag säga att Rusta har en hel del material till renoveringsprojekten. Visst, kvaliteten kanske inte är exakt lika bra, men faktum är att jag aldrig varit missnöjd med varken tapet eller färg därifrån. Även när det gäller inredningsdetaljer kan man ofta hitta billigare ”kopior” av designmärken. Beroende på vad som är viktigt för DIG så skadar det inte att ta en koll i olika slags butiker för att hitta liknande inredningsdetaljer om inte själva märket är viktigt. Här i stan är exempelvis Rusta och Dollarstore butiker där du kan hitta mycket spännande. (Ej sponsrat inlägg)

Denna matta införskaffades i helgen på Rusta. Egentligen en julgransmatta, men jag tycker den är alldeles för fin för att en julgran ska täcka den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s