Boktips!

Jag älskar att förkovra mig bland inrednings, pyssel och skapande-böcker. En klar favorit är Kinfolk home av Nathan Williams där berättelser om olika personers sätt att inreda sina hem beskrivs. Man pratar om ”slow living”, låta hemmet växa fram till det personliga som passar just det personen som bor där. Väldigt mycket härlig inspiration från hela världen!

Jag var på biblioteket här om dagen och hittade lite andra spännande böcker. Bland annat denna av Isabelle McAllister. För mig är hon bekant som inredare i diverse inredningsprogram på tv, men hon har också en förmåga att ta fram den vilda fantasin som barn har. Väldigt mycket härlig barnrumsinspiration!

Jag har även plöjt igenom denna av Lulu Carter. Även hon känd från tv-program. I hennes bok får man följa hennes livshistoria, vilken har format henne till den personen hon är i dag. Detta speglas självklart i hennes arbete som inredare. En helt underbar bok om jag får säga det själv. På något sätt kan jag själv identifiera mig med henne och kanske är det därför som jag håller hennes bok varmt om hjärtat. Jag tror faktiskt att jag har en stark bohem som bor i mig och är på väg att blomma ut. Något jag absolut inte har trott tidigare. Det är väl kanske det som är så härligt med livet. Ju äldre man blir, desto fler sidor upptäcker man hos sig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s