Certifierad inredare

Ja då har en dröm slagit in. Jag kommer utbilda mig till Certifierad inredare!!

Jag har velat det så länge, men tyvärr inte haft den ekonomiska möjligheten. Nu kom ett läge där dörren öppnades och såklart tar jag klivet 😄.

Efter många efterforskningar hamnade mitt val hos Rum och Miljö. De har en prisvärd utbildning med Inredare som håller i kursens innehåll och utformning. Dessutom har jag bara hört positivt av andra som utbildat sig hos dom. Studiegången är helt upplagd på distans med inlämningsuppgifter och certifieringsprov. Den är heller inte tidsbunden vilket passar mig bra eftersom jag dessutom ska gå tillbaka till förskolläraryrket efter nyår. De flesta är klara på ca 30 veckor, men vi får väl se vilket tempo jag lyckas hålla.

Längtar så tills första blocket landar i brevlådan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s