Materiell lycka

Ja den finns verkligen! Jag kan verkligen bli helt toklycklig av att få köpa något som jag längtar efter länge.

Jag vill inte vara någon superkonsument som bara köper till mig lycka, inte heller föra över det till mina barn. Däremot vill jag kunna få unna mig något när jag har möjlighet. Jag lägger sällan pengar på mig själv utan istället är mitt ”nöje” att lägga slantarna på inredning. Mitt hem är min Borg och där vill jag trivas och kunna titta på vackra saker. Som sagt, jag älskar känslan i rum och detaljer.

Nu hade jag möjlighet att införskaffa några posters som jag längtat efter länge, så det blev en liten beställning från Desenio 😍.

Underbara Tove Franks ”Hush” till vänster och fantastiska ”Hero” från Desenio.

Dessa prints ger mig lugn och styrka, vilket är precis det jag behöver i vardagen. Egentligen hade jag tänkt mig dessa i sovrummet, men jag vill kunna se dem oftare så de hamnade i hallen där vi är flera gånger om dagen. Ni vet om att hallen är oerhört viktig inom Feng Shui va? Det är den som sätter prägel på resten av huset. En välkomnande hall är A och O.

Jag beställde även några andra posters från Desenio, men de får ni vänta på lite 😜.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s