Att göra julgrupper

… är så oerhört kul! Här i Ludvika har Bergslagsodlingar ”tjejkvällar” innan jul, då vi äter/dricker gott samtidigt som vi skapar diverse alster. Julgrupper, kransar eller andra växtdekorationer. Dessutom har de en massa härliga inredningsdetaljer som jag självklart inte kunde låta bli att införskaffa. Under dessa kvällar är det dessutom extra bra priser så då passar jag på.

Dessa två grupper lyckades jag få till. Det är riktigt tillfredställande att jobba med växter. Någonstans har jag läst att genom att jobba med växter och jord så blir man ”jordad”. Alltså är det bra för människor som är stressade exempelvis. Precis vad jag behövde efter en intensiv tid. Skulle nog till och med behöva det betydligt oftare.

I övrigt fick en underbar drömfångare, några fjädergranar och en ”sicksackbuske” följa med hem. Sakta men säkert börjar mitt hem att formas till det jag vill.

img_3586-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s