Kärlek på Instagram

Något jag har upptäckt sedan jag startade mitt Instagramkonto @kerstinredning , är att det finns så oerhört mycket omtänksamma och rara människor där ute i cyber-världen.

Det finns ju som känt många som råkar ut för s.k. ”Nättroll” som ger elaka kommentarer, hotar och förstör för andra. Än så länge har jag aldrig stött på det och jag hoppas innerligt att jag slipper. Jag är snarare överväldigad över hur många fantastiska människor jag ”lärt känna” via detta sociala medium. Många som blivit mina vänner (puss på er kottar), som stöttar varandra i vått och torrt. Jag har även knutit en massa spännande kontakter med människor som delar mitt stora inredningsintresse. Min kära vän @interiorby_maria exempelvis som jag kan dela allt med. Även underbara @lindainreder som gav mig tipset om den utbildningen jag nu läser hos Rum och Miljö. Tack tack tack alla ni underbara för att ni finns!

Jag måste även rikta ett stort tack till alla underbara följare som kommer med fina kommentarer, stöttar och peppar. Ni är helt fantastiska! INSTALOVE till er alla 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s