Fullspäckad vecka

Är minst sagt vad man kan kalla denna. Känns som jag inte hunnit träffa familjen alls, men i morgon har jag semester så helgen bli långledig. Återhämtning så mycket jag kan!

När jag nu jobbar heltid så hinner jag inte greja, göra om, plocka, styla, piffa och planera här hemma på samma sätt. Då jag tidigare var mammaledig så kunde jag ändra om flera gånger om dagen tills den rätta känslan infann sig. Bra för plånboken också eftersom jag inte riktigt hinner mer att se allting som jag ”saknar” och ”villhöver” här hemma.

Dock tror jag att jag äntligen har bestämt mig för vilken kulör jag vill använda mig av som fondvägg i vardagsrummet. Matrum och vardagsrum sitter ihop men jag vill ändå skilja dem åt genom att skapa ”rum” med hjälp av färg och tapet. De ska självklart smältas samman också. Nu återstår bara hur jag vill ha väggen i matrumsdelen (som dessutom ska smälta ihop med köket).

Det är något som har ändrats hos mig sedan jag börjat läsa till inredare. Jag har inte lika bråttom med att renovera och göra om. Jag köper inte inredning bara för att jag tycker om den, utan jag har även en plan för var jag ska ha prylen. Jag är helt enkelt mer eftertänksam och kräsen med hur och vad som ska finnas i mitt hem. Det är tur att min sambo ger mig fria händer. Det enda som är viktigt för honom är att darttavlan är spelbar, sen är han nöjd 😄.

På instagram ser jag många som är på fantastiska Formex-mässan nu. Ska försöka kunna åka till hösten igen. Det är så himla roligt! Lite avis på er som är där nu 😘.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s