Second hand

Jag älskar begagnatmarknaden, har säkert nämnt det förut. Den enas skräp är den andras skatt eller hur man nu säger.

I helgen fyndande jag massor av en person som bytte inredning hemma. En massa fina inredningsdetaljer i både lampor, bord och vaser. Ja till och med en lykta som var så mycket jag. Jag var överlycklig! Detta för nästan inga pengar alls. Som sagt, jag älskar begagnatmarknaden.

Taklampan och sidobordet är några av fynden!

Bordslampa och vasen på serveringsvagnen flyttade också hem till mig.

Älskar denna lykta, verkligen!

Ber om ursäkt att bilderna är lite mörka. Har inte redigerat dem och att hinna fota i dagsljus är för mig omöjligt i nuläget. Jag önskar verkligen att dygnet hade 24 timmar, eller att man inte skulle behöva sova, haha! Det är så mycket jag vill hinna med och tyvärr är det jag själv och mina intressen som kommer sist i nuläget. Att vara en heltidsarbetande 2-barnsmamma är ett 24-timmars jobb helt enkelt. Ha en din start på veckan allesammans ❤️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s