Pampasgräs

Bild: Pinterest

Ja man börjar se de dyka upp mer och mer i inredningssammanhang. Jag själv är rör såld på det vackra gräset och det står högt upp på min önskelista nu. Dock vet jag inte riktigt vart jag ska ha det. Helst skulle jag vilja ha några riktigt höga stänger, men hur läckert är det inte som på vilden ovan?

För mig ger gräset en underbar mjuk, drömmande, böljande och harmonisk känsla omkring sig. Det vittnar om naturen på flera sätt. Tänk dig en bukett stående på ett fält med vinden i sina ”tofsar”. Underbart!

Visste ni förresten hur ofta det används som bröllopsdekorationer? Bilder: Pinterest

Kanske säga ”ja” under den portalen?

Ja, jag får klura vidare lite på vart i huset jag skulle placera det, men absolut i både sovrum och vardagsrum. Kanske även en liten vippa i badrummet eller hallen? Ja ni märker, jag är såld!

Ha en fin lördagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s