Färgsättning

Jo då, sakta men säkert tar jag mig igenom mina uppgifter i utbildningen. Februari är alltid en hektisk månad för oss då det är många som fyller år. Mellan planeringar av kalas och firanden hittar jag hål för mig själv, att göra det jag älskar.

Just nu har jag jobbat med färgsättning av ett vardagsrum/matrum hos ett par i 60-årsåldern. De bor med en fantastisk kilometerlång utsikt över berg och sjö, vilket jag ville förlänga i dessa rum. Jag har alltså valt att plocka in berg, sjö och grönska i inredningen. Dessutom finns en vacker teglad vägg bakom en kamin i vardagsrummet, vars kulör jag använder mig av som accent. Det är så himla kul och intressant med färg och hur det påverkar oss. Men helt enkelt är det inte!

Moodboard med resultatet av färgsättningen.

Paret som bor här kallar sitt boende för ”Paradiset”. Det var mitt ledord under arbetet och fokus låg på att skapa en känsla av Paradiset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s