Livet tar lite paus

Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade. Det har varit en intensiv period som dessutom överraskades av sjukdom och ambulansbesök. Familjen har varit förkyld länge och nu var det lillskruttans tur att ta över bacillerna. Hon fick problem med andning under några dygn vilket har gjort att vi är rätt trötta. Så med baciller och lite sömn har livet tagit lite paus för tillfället.

När jag går hemma några dagar så kliar det förstås i fingrarna att gå loss på hemmet. Plocka om, ta bort, lägga till, tänka om. Har ändrat om i några hörnor, vilket gav rummen en betydligt härligare känsla. Lagt till någon växt, lyst upp ett hörn, tagit bort i ett annat. Vet ni förresten att tomma hörn gör att Chi-flödet stannar upp? Att inreda i hörnen ger rummet en luftigare och mer harmonisk känsla.

Fick dessutom ett bra tips av en kär vän på Instagram. Jag har ju tidigare skrivit ett inlägg om Pampasgräs. Något som är ganska trendigt nu och ger en underbar naturnära känsla. Dock är det inte helt lätt att få tag i och dessutom kostar det en del.

Men något som finns nära och dessutom är gratis är VASS! Har du tur så hittar du riktigt fina strån med rejäla plymer. Jag tog mig ut med hunden en kortis och plockade några stycken. Hade inte turen att hitta några stora plymer, men det blev ganska bra och dekorativt ändå, eller hur?

Nu ska jag återgå till soffläge igen. Ha en fin kväll allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s