Fredag!

Så efterlängtad så!

Det känns lite tungt att få allt att gå runt för tillfället, då vi drar på sjukdomar och brutna tår i familjen. Visst är det konstigt ibland? Vissa olyckor kommer liksom aldrig ensamma? Jaja, det är som det är. Det betyder att livet kommer bli lite lättare snart igen 😄.

3B3BB9F2-EE62-4D86-8D4B-40F20C757DEA

Är så himla lycklig! Lämnade in Block 2 i min utbildning till Certifierad Inredare och blev godkänd med superfina kommentarer. Jag blev verkligen så innerligt glad! Jag älskar det här med inredning, att skapa en känslan ett rum med detaljer. När jag då får höra att jag tänker rätt, gör kloka val, gör snygga presentationer så växer jag enormt. Jag behöver all boost jag kan få då jag själv är dålig på att tro på mig själv. Det finns så oerhört många duktiga inredare och även hobbyinredare, så att göra raketkarriär är inte det enklaste.

Ja jag brottas lite med mina hinder, men jag vet att när jag raring över dom så blir jag starkare, samtidigt som jag kommer steget närmare min dröm. Att jobba som inredare på heltid!

Ha en underbar helg allesammans!

img_3586-16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s