Den riktiga vardagsbilden

.. visas alldeles för sällan i våra hem. Såklart! Ingen vill väl visa upp sanningen om ostädat, ostrukturerat, skitigt och odiskat?

För ett tag sedan följde jag en hashtag på instagram som hette #vågavisavraket . Superkul och riktigt skönt att få se att det absolut inte bara mitt hem det är ostädat i. För så är det verkligen inte!

Hur mycket jag än kämpar med mig själv så har grymt svårt att inte ha ordning och reda omkring mig. Jag är så oerhört känslig (HSP) så för mycket kaos estetiskt i miljön, stressar mig. Sen har jag kontrollbehov också som inte riktigt hjälper till.

Hur som helst så valde jag att starta upp en tag som heter #denriktigsvardagsbilden där folk får chansen att visa den ostädade verkligheten, oretuscherad och ostylad. För ja, mina bilder är retuscherade. Det gör jag för att jag inte är en fotograf, är verkligen amatör när det gäller sånt. Egentligen är instagram helt fel forum för mig, men det är så himla kul så jag får helt enkelt lära mig fota och retuschera.

Njut av era ostädade hem kära läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s