Drömmar

God kväll på er! Har haft en extrem dag från morgon till kväll så just nu vill jag bara gå och lägga mig. Visst känns det så ibland, att en olycka kommer sällan ensam? Dagen började med att hunden gjorde illa sig och sedan hade vi en kaotisk dag på jobbet. Ja, den här dagen kommer gå till historien på flera sätt.

När livet känns tufft är det skönt att kunna drömma sig bort. Mina drömmar handlar ofta om att vi bygger vårt egna hus vid vattnet. Det finns ängar och stall samt egen brygga för vår framtida båt. Där lever vi i vår familj, jobbar lagom mycket med det vi tycker om och har tid för varandra.

Jag har förstås inrett huset och varit med i planeringen av allt, hehe! Jag jobbar som inredare, har eget företag som rullar på bra. För ja, det är en av mina största drömmar, att jobba som inredare. De yrken jag drömde om när jag var liten har jag redan testat på. Inredar-drömmen kom i vuxen ålder så jag hoppas verkligen att den kan bli sann. Jag är ju lite feg att våga ta klivet, men man måste ju prova för att lyckas. Håll tummarna för mig allesammans ❤️

Nu ska jag sova och drömma vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s