Påsk

Jag har haft ett litet uppehåll i bloggandet då det varit för mycket i livet för tillfället. Kontrollmänniska som jag är vill jag gärna hinna med allt, men ibland måste jag helt enkelt släppa. Tänk om dygnet hade 48 timmar istället?

Hur som helst har påsken smugit sig in hos. Jag är ingen direkt påskpyntare men eftersom jag är helt förälskad i dessa trendiga fjäderblommor så har det faktiskt blivit påsk här hemma.

De i kombination med trollhassel syns ju överallt i sociala medier och även jag är sjukt svag för denna kombination. Idag har jag dessutom på Evaninas butik i Smedjebacken och införskaffade lite mer påskdekorationer. Hur söta är inte dessa ägg till exempel?

Så ja, nu blev det påsk här hemma och jag tänker njuta av fyra lediga dagar tillsammans med familjen.

Glad påsk kära läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s