Inredningsuppdrag

Nu var det längesen jag bloggade. Livet kommer emellan och det har varit fullt upp. Ibland måste jag prioritera bort och tyvärr blev bloggen lidande den hör gången.

Hur som helst så har jag två inredningsuppdrag framför mig. Dels en relax som ska inredas från scratch och sedan ett radhus där vi ska försöka hitta en genomgående röd tråd i boho-stil. Det är så himla roligt att få hjälpa till och träna mig själv!

Jag har börjat med några moodboards för att vi ska hitta rätt känsla till radhuset. Jag anser att det är ytters viktigt att man har en dialog kring vad som förväntas, vad vi ska ändra, vad som ska behållas, vilken ordning arbetet ska fortskrida i osv. Så innan vi tar tag och jobbar ”hands on” ska både jag och kund vara överens om ett slutresultat.

Jag har hela mitt liv haft en kreativ sida som behöver få utlopp. Att få skapa ett hem åt någon, hjälpa till och ge råd, att tillsammans hitta en bra lösning är så oerhört stimulerande för mig. Hemmet är så viktigt för mig och jag vill verkligen att det ska kännas bra för den jag konsulterar. Så glad att jag får göra detta!

Ha en mysig fredagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s