Min egen webbutik

-Samarbete med Shopcorn.com-

Hej på er!

Hoppas ni, som jag, njuter av en ledig dag här på första Maj.

Här i Ludvika hålls idag demonstrationer för fullt och tyvärr får en stor Nasistdemonstration mycket uppmärksamhet. Hundratals poliser finns i stan och säkerhetdarbetet är väldigt högt. Tur det regnar idag, då kanske folk håller sig hemma.

Hur som helst så har jag startar ett samarbete med Shopcorn.com, där jag fått chansen att öppna min egna lilla webbutik men fantastiska märken inom möbel och inredningsvärlden. Jag har fått möjlighet att välja bland märken som ByOn, Vita Copenhagen, Orrefors, Kosta Boda, Bloomingville, Shangtildesign, Wattochveke och en massa andra härliga märken.

Här är ett axplock och jag kommer ta in nya produkter allt eftersom så kika in vettja.

http://Kerstinredning.shopcorn.com

Ha en fin dag kära vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s