Fortsättning på inredningsuppdrag

Hej på er!

Jag lyckades ha sönder min telefon i början av veckan och tänk vad handikappad man blir utan sin telefon? För att inte tala om alla bilder som jag sparat till jobb, instagram och blogg. Samtidigt blev jag tvungen att koppla ner en hel del vilket var mer än välbehövligt.

Tänkte berätta vidare kring ett inredningsuppdrag som vi är i uppstarten kring. Utifrån kundens behov, tankar och idéer så håller vi tillsammans på att jobba fram en plan för dennes hus. Vi jobbar delvis med det som finns redan, men tanken är att det ska kunna vävas ihop och skapa den känslan som eftertraktas.

Eftersom vi väljer mellan olika nyanser och kulörer har jag sammanställt en färgkarta med den befintliga  golvfärgen som grund, för att se mer hur kulörerna samspelar. En karta för varje rum utifrån de önskemål som finns.

09A6C029-5E3B-4AEC-8DB0-356634EF2DC793B372A5-F2A7-4BB5-96FD-A071628E1C16Nu är kartorna för respektive rum skickade till kunden för att begrundas. Hur arbetet fortskrider får ni följa så småningom.

img_3586-25

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s