Underbara sommar

Ja sommaren har verkligen kommit till Dalarna senaste veckan. Jag bara älskar det! Jag har alltid sagt att jag ska bo i ett varmt land och varje år när solen börjar värma får jag liv på nytt. Precis som naturen, jösses vad grönt det är överallt nu!

Ja när sommaren och värmen kommer kan man ju inte motstå att få flytta ut i sitt uterum eller börja fixa i trädgården. Altanen är hyfsat inredd men en del detaljer återstår. Begreppet ”var sak har sin tid” har jag inte riktigt lärt mig ännu.

Sedan kommer sätter mina planer för trädgården igång i huvudet. Helst skulle jag vilja göra allt på en gång, men varken tiden eller ekonomin tillåter det tyvärr. Hur som helst så börjar min plan bli mer befäst och jag tror att sambon är med på tåget. Vi ska bygga soldäck på två ställen i trädgården. Ett i anslutning till vår inglasade altan och ett i anslutning till barnens lekstuga. Det däcket ska även bestå av en sandlåda så vi verkligen har en gemensam plats för lek och mys. Vi har en tomt där det är ganska mycket insyn, vilket jag vill råda bot på med en del skärmar och växter. Men som sagt, jag tränar på att ha tålamod. Vi ska även göra om vår trapp och entrédörr vilket helst skulle behöva göras innan vintern. I vintras ramlade nämligen entretaket ner pga all den tunga snön. Det vill vi inte vara med om igen! Tur att ingen blev skadad.

Nej nu blir det natta här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s