Inredningskonsultation Barnrum

Godkväll på er!

Som ni vet är jag snart färdig Certifierad Inredare och håller nu på att slutför sista uppgifterna inför det slutgiltiga certifieringsprovet. Sista blocket i utbildningen har tagit tid men varit oerhört kul eftersom jag har fått jobba mycket ”hands on”.

En av uppgifterna var att göra en inredningskonsultation och jag slängde ut en förfrågan på sociala medier och fick napp direkt. Uppdraget blev att lägga upp ett förslag till ett barnrum som för närvarande var kontor. Kolla gärna in menyn för att se förebilder, ritning m.m.

När jag gör en inredningskonsultation så sker den antingen via nätet eller kommer ut på plats. Kunden får då svara på en del frågor och jag lyssnar på tankar och behov. Jag mäter även upp rummet/ytan och ev möbler för att kunna göra en planritning. Utifrån detta gör jag sedan möbleringsförslag på ritning, moodboard och inköpslista och skickar tillbaka till kunden. Självklart vill jag följa upp arbetet sedan och tar gärna emot feedback.

Familjen som jag konsulterade här var så positiva och tacksamma för förslaget vilket gjorde mig riktigt glad. Ska bli så spännande att se resultatet sedan. Tack för att jag fick komma!

2 tankar på “Inredningskonsultation Barnrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s