Godkväll i värmen

Ja det är helt sjukt att vi fått en sådan sommar i år. Hörde någonstans att vi inte haft det så här varmt på de 260 år man mätt temperaturen årsvis i Sverige. Helt galet! Visst vi är duktiga på att klaga på vädret här i Sverige, men nu klagar då inte jag. Jag är en riktig soldyrkare och bara jag har tillgång till vatten och delvis skugga så är jag nöjd. Helst pressar jag i solen förstås!

Hur som helst så har jag (i denna värme) hunnit styla ett hus. Riktigt tufft i värmen, men så himla roligt! Det är så häftigt att kunna lyfta fram det bästa ur någons bostad för att göra den ännu mer attraktiv och inbjudande.

För det är just det en homestyling handlar om, att lyfta fram DIN bostads bästa sidor. Tanken är att personerna som ska komma på visning skall kunna känna sig ”hemma”, se sina egna möbler i bostaden och se möjligheter. En styling görs inte för att bostaden på något sett är ”ful” utan enbart för att lyfta fram det bästa.

Hur går en styling till då?

Jo jag jobbar på så vis att jag besöker kunden för att skapa mig en bild över bohaget, vad som kan adderas och vad som kan plockas bort. Jag fotar även bostaden för att jag själv ska kunna komma ihåg och göra upp en plan för åtgärder. Om kunden själv väljer att göra stylingen så återkommer jag med en åtgärdslista/checklista. Om kunden vill att jag stylar så kommer vi enbart överens om något behöver förberedas innan jag kommer. När dagen för styling är kommen så har jag med mig det som behöver läggas till (i olika utsträckning) och du som kund hyr ”dessa ting i 14 dagar så hemmet är stylat under visningsperioden. Om så önskas kommer jag och gör sista ”piffet” även visningsdagen. Du kan läsa mer Här om hur allt går till.

Vet du förresten att homestyling är avdragsgillt på vinstskatten vid försäljning av din bostad? Det gäller dock enbart om stylingen är utförd av en firma. Så egentligen är homestyling enbart en vinst för dig som säljare.

Om du är nyfiken på mina tidigare stylingar så kan du klicka Här.

Ha en fin kväll kära ni!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s