Inredningskonsultation Relax

Hej på er!

Första arbetsveckan är igång på vanliga jobbet och omställningen är väl inte helt gjord efter semestern. Vi håller dessutom på att skola in vår yngsta på förskolan och vår äldsta börjar första klass nästa vecka, så det är mycket som händer i livet nu.

Jag tänkte dela med mig av en konsultation jag lämnade iväg till kund förra veckan. När jag gör en Inredningskonsultation på plats, så kommer jag på besök, tittar på rummet, mäter och ställer frågor till dig som kund kring önskemål och behov. Vi kan även tillsammans titta på olika inredningsförslag eller stilar, allt för att jag ska kunna lämna ett så relevant inredningsförslag som möjligt. Detta besök tar ca 1 h.

När jag sedan har samlat in allt jag behöver går jag hem och jobbar fram ett förslag till er. Förslaget kommer inom en vecka om inte annat är överenskommet och kan se ut som följer:

Skalenlig Planritning

IMG_1684

Moodboard:

IMG_1688

Till detta får du som kund en INKÖPSLISTA med summerad kostnad. Du kan välja om förslagen skall ligga inom en viss budget eller inte.

Till förslaget skriver jag kommentarer och förklaringar och du är som kund alltid välkommen att höra av dig med frågor om något är oklart. Jag blir jätteglad om jag får återkoppling och dessutom tycker jag det är så spännande att se hur ert rum tar en ny form. Som Inredare konsulterar jag er och ser på ert hem med nya ögon. Vad som ska bli själva slutresultatet är ert beslut, jag vill bara hjälpa er att må bra i era hem.

Om du är sugen på att boka en Inredningskonsultation så tveka inte att höra av dig. Vilken typ av konsultation som passar dig bäst hittar du Här .

Ha en fin kväll!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s