Inredningskonsultation Lounge

Godkväll!

Här öppnade sig skyarna och regnet verkligen vräker ner. Det gör mig iofs inte så mycket då jag mest bara tänker mysa i soffan ikväll. Har klarat av ett yogapass och barnen sover.

Tänkte dela med mig av en moodboard från den senaste inredningskonsultationen jag gjorde.

Denna konsultation var nätbaserad och kunden fick svara på frågor från ett formulär som hjälp för mig att kunna ta fram ett lämpligt förslag.

Denna familj renoverar en hus verkligen från grunden och ville ha lite inspiration och hjälp med den lounge de ville ha i anslutning till kök och vardagsrum. De har dessutom skapat ett Instagramkonto så det ska bli så kul att följa deras resa fram till färdigt resultat!

Idag hörde en familj av sig som jag tidigare gjorde konsultation hos inför renovering sv barnrum. De börjar bli klara med rummet och det ska bli så kul att se resultatet! Självklart delar jag med mig här också.

I övrigt är jag mest avis på alla som visar fantastiska bilder från Formex, men ibland hinner man inte med allt helt enkelt. Längtar så till januaris mässa!

Ha en fin kväll allesammans!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s