Att ladda batterierna…

Detta inlägg är ett betalt samarbete med D-tach.

Godkväll på er!

Hoppas ni har det bra där ute i stugorna. Själv är jag helt slut efter en full arbetsvecka och längtar redan efter semester. Konstigt det där, återhämtade mig inte trots 2 veckors ledighet under jul. Jag har ju ett utmattningssyndrom bakom mig, så jag behöver mycket tid för återhämtning och att ladda batterierna.

Något annat som alltid måste laddas i mitt yrke är min mobiltelefon. Den använder jag väldigt mycket och därför är det viktigt att jag alltid har batteriet laddat. I samarbete med D-tach har jag fått hem denna grymma Trådlösa mobilladdare .

Den har fått mig att ladda mobilen på dagen, istället för i sovrummet på natten, vilket jag tycker är bra ur brandsynpunkt. Dessutom vet jag alltid var laddaren finns, då min vanliga laddare tycks vara ”allas ägodel” i vår familj 😂. Dessutom tycker jag att laddaren är snygg och stilren och funkar i flera miljöer.

Jag upplever dessutom att batteriet laddar snabbare än med vanliga laddaren, bra va?

Så ja, tänk om man själv bara kunde sätta sig på laddning en timme, återkomma fulladdad och med ny energi. Det vore väl något? Hur som helst så måste jag börja prioritera i livet igen för att inte braka in i väggen ännu en gång. Det gläder mig så att det ramlar in inredningsuppdrag och all kärlek ni ger via mina sociala medier betyder väldigt mycket för mig ska ni veta.

Nu ska jag sätta mig och börja rita upp en inredningskonsultation av två rum. Det ska bli så kul att få hjälpa denna kund. Ha en mysig måndagskväll allesammans!

Kramar K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s