Ny entre

Hej på er!

Det slog mig här om dagen att jag inte delat med mig av några före-efter-bilder av vår entrerenovering.

Vi hade en entre som var allt annat än inbjudande. Dessutom hade vi inget entretak när vi flyttade in, så vi satte upp ett enkelt i plast för att inte ha snön direkt utanför dörren. Det funkade jättebra så länge det inte kom någon snö. En dag skulle sambon gå ut med hunden, stängde dörren bakom sig, tog några steg och sen BRAK! Som tur var hann både hund och sambo undan.

Så här såg vår entre ut innan vi satte igång:

Inbjudande va? Nja…

Vi tog hjälp av JL Tak och Bygg då detta skedde samtidigt som vi renoverade köket. Vi hade varken ork, tid eller kunskap att bygga regelrätt.

Resultatet blev detta;

Teglet ovanför dörren ska lagas/målas när tid finns.

Vi är verkligen supernöjda och jag håller på att kika runt efter lite roliga möbler och detaljer att ha på trappen. Helt ärligt tror jag det blir mer satsning när snön försvinner om jag känner mig själv rätt.

Invändigt blev det ju också skillnad förstås:

Trots att vi egentligen har mindre ljusinsläpp så gör den vita färgen att hallen känns ljusare. Vår hall är väldigt liten som ni ser och därför är ljus och luft så viktigt här. Hela hallen ska få sig en renovering snart, bara vi samlat energi till det.

Ha en fin fortsättning på veckan!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s