Att hänga tavlor

-Samarbete med Dear Sam-

Godkväll kära ni!

Jag har haft möjligheten att få hem dessa tre underbara prints från Dear Sam. De blev ett lyft för den timma väggen i köket och jag är så nöjd.

Visst blev det lite skillnad från att väggen enbart skulle ha varit målad? Min favorit är nog hästen (det bor en rejäl hästtjej i mig). Printet heter ”Black Horse” och ni hittar det Här. Från början ville jag ha den stor, men hade svårt att hitta bra kombinationer eftersom den är liggande. Eftersom jag ville ha dessa i köket och jag är en stor kaffedrickare var ”Thank God it’s Legal” ett självklart val. Den hittar ni Här. Eftersom Dear Sam har en kökskatgori så var det enkelt att hitta en bra kombination till detta och jag valde ”Kitchen spices”. Det fanns en hel del att välja på så kika in hos Dear Sam vettja.

Med koden ”Kerstin25” har du dessutom 25% rabatt fram till 3:e februari på deras utbud. Passa på att fräscha upp väggarna vettja!

Hur som helst så när man ska hänga tavlor så vill man ju gärna få det rätt utan en massa onödiga hål i väggen, eller hur?

•Välj först ut de tavlor som du vill ska ingå i din tavelvägg.

•Lägg sedan ut dem på golvet och prova dig fram till en bra kombination. Om du vill att det ska se enhetligt ut så kan du tänka dig att hela tavelväggen ska se ut som en ”stor tavla”. Följ alltså linje i överkant eller underkant. Om du vill ”höja” talet visuellt så kan tavlorna ha jämn linje i överkant och om du hellre vill sänka takhöjden så kan de följa linje i överkant. Jag själv vill gärna ha dem i linje i överkant, men smaken är som baken.

• När du kommit fram till en bra kombination så tar du papper, ritar av tavlornas kanter och klipper ur dessa former.

•Nu kan du med hjälp av arken och lite tejp, placera tavlorna som du vill ha dem på väggen, utan att göra onödiga hål.

•när du är nöjd med placeringen kan du slå i spik/tavelhängare/skruv på precis rätt plats. Du behöver oftast inte ens ta bort pappret utan slår igenom det.

•riv ner alla arken, häng tavlorna där de ska vara och, voilà! Du har din tavelvägg.

Nu ska jag mysa i soffan en sväng. Ha en underbar söndagskväll!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s