Inredningskonsultation vardagsrum

Hej på er!

Sitter här med fleecetröja och fryser. Superkallt ute nu, men vacker med all snö. Egentligen ska man inte klaga men jag längtar efter värme nu faktiskt.

Jag tänkte dela med mig av en tidigare inredningskonsultation av ett vardagsrum. Dessa kunder ville få till en lugnare och mysigare känsla i sitt vardagsrum. De hade mycket fina möbler och detaljer redan, men ville bara ha hjälp att få till det. Här ritade jag även upp två olika möbleringsförslag då rummet var lite svårmöblerat. För att se moodboard och planritning kan du klicka Här . Det roliga med dessa kunder är att de har tagit mitt inredningsförslag rakt av, vilket förstås gör mig väldigt glad. Det var så spännande att se det färdiga resultatet.

FÖRE

EFTER

Stort tack för att jag fick hjälpa er med ert vardagsrum!

Jag måste säga att det är ett privilegium att då komma hem till människor i deras privata hem. Hjälpa dem med något personligt och ibland kanske även intimt. När jag gör en konsultation så tar jag alltid hänsyn till fysiska eller psykiska behov när jag utformar ett förslag. Det innebär att jag faktiskt kan komma människor väldigt nära. Bara om kunden vill såklart!

Om ni känner att ni behöver hjälp med att kanske ”hitta den röda tråden”, eller har kört fast totalt i ett rum, så tveka inte att höra av er.

Nu ska jag beta av lite andra ”to do:s” denna kväll.

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s