För dig som har eget företag

Detta inlägg är ett samarbete med Az design .

Hej på er allesammans!

Här på bloggen delar jag oftast med mig av tidigare inredningskonsultationer i privata hem. Det är så roligt att få hjälpa personer att trivas i sina hem. Men hörrni, vi tillbringar ju faktiskt många timmar av vår vakna tid på arbetsplatsen eller hur? Det är väl lika viktigt att vi trivs där, har rätt arbetsredskap och en bra miljö, som att vi ska trivas i våra hem? Därför kommer här ett inlägg som riktar sig till er som driver eget i någon form.

När vi är på konferens så vill vi ha bekväma Konferensmöbler för att klara av långa dagar med möten och föreläsningar. Jag själv har väldigt lätt att få ”träsmak” där bak och sånt stör i alla fall mig när jag ska arbeta. Arbetar du inom vården så vill du säkert ha rätt anpassade Vårdmöbler inte bara för patientens skull utan också för dig som anställd. Jag har aldrig själv arbetat inom vården men däremot varit patient flera gånger. Kan tänka mig att jag inte är ensam om att känna mig illa till mods när man sitter i ett kalt och oinbjudande väntrum. Jag har däremot varit med och startat upp en nattklubb ovh dessutom arbetat flera år inom restaurang. Jag vet att i den branschen krävs det att möblerna är av kvalitet, tåliga och lätta att hålla rena. Kanske driver just du en restaurang som behöver ett lyft möbelmässigt, eller ska precis bygga en uteservering nu när vår och sommar kommer? Oavsett vilken bransch du befinner dig i så vill jag tipsa er om att titta in hos AZ design . De har ett brett utbud inom många områden och bland kunderna finns flera kända företag.

Här har ni ert ytterst litet axplock ur deras sortiment så är ni nyfikna på att se mer kan ni klicka Här.

Känner du däremot att du behöver hjälp med utformandet av miljön på din arbetsplats så tveka inte att höra av dig. Jag hjälper så gärna till!

Nej nu ska jag fortsätta att fira våran 8-åring här hemma. Jösses vad stor han har blivit min lilla bebis.

Ha en fin onsdag allesammans!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s