Inredningsuppdrag Hall

Hej på er!

Jag sitter här och njuter av att höra takdropp, se solen skina och höra fåglarna kvittra. Lillfia sover i vagnen och försöker krya på sig. Jag har precis avslutat en lektion i Sketchup då jag ska utveckla mitt planritande tänkte jag.

Hur som helst så tänkte jag dela med mig av ett tidigare inredningsuppdrag av en hall.

Denna kund arbetade jag för över nätet, och kunde fick då svara på ett formulär, mäta rummet, skicka bilder och maila tillbaka detta till mig. Jag ritar då upp rummet och skapar en moodboard med inköpslista.

Moodboard från detta inredningsuppdrag. Utifrån kundens behov och önskemål.

Hallar är alltid en utmaning, vilket jag brukar säga ganska ofta. Den ska ha många funktioner och samtidigt vara väldigt välkomnande. Det ska blir spännande att följa denna kund och se vad som händer i hallen.

Ha en fin onsdag allesammans!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s