Inredningskonsultation av Gillestuga

Hej på er goa läsare!

Säger man så om en blogg? Eller säger man följare? Jaja hur som hoppas jag ni haft en bra dag. Själv har jag haft en fin dag på jobbet och njöt av att gå hem i ljus vid 17-tiden. Vi går mot vår även om snön vräker ner nu.

Idag tänkte jag dela med mig av en tidigare inredningskonsultation av en gillestuga. Denna familj ville ha ett rum med flera funktioner, både mys, spel och tv-hörna, samt utrymme och möjligheter för barnen att pyssla, leka och ha vettig förvaring.

Denna kund hade mycket tankar och offert redan så min uppgift blev att försöka hitta ett förslag som binder ihop planerna och att det blir en röd tråd genom renoveringen. Jag har fått i uppgift att hjälpa till med fler rum i detta hus, vilket innebär att det är viktigt att hitta en tråd som blir genomgående även om rummen har olika utseende och funktion.

Förslaget blev följande:

Planritning för gillestuga

Moodboard med inredningsförslag

Till detta levererades en inköpslista samt lite olika varianter på val av skåpluckor, m.m.

Det ska bli så spännande att följa deras renovering och vem vet, kanske får jag möjlighet att visa lite FÖRE-EFTER-bilder så småningom.

Ha en fin kväll allesammans!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s