Inredningskonsultation vardagsrum

Hej på er!

Har precis slagit mej ner i soffan mellan läggningarna av barnen. Fullt upp dessa veckor när sambon jobbar eftermiddag.

Idag tänkte jag dela med mig av ett vardagsrumsförslag som en kund fått hjälp med. Denna familj ville ha ett vardagsrum som rymmer både myshörna och många sittplatser för härliga middagsbjudningar.

Detta rum har jag fått fortsätta med då jag redan jobbat med ett rum hos dem. Jag blir jätteglad när jag får förtroendet att göra flera rum hos kunder. Här har vi exempelvis haft den röda tråden med i planeringen.

Planritning för vardagsrum

Moodboard

Som vanligt kompletterades detta med inköpslista. Denna kund har jag följt upp förslaget med ett besök då vi diskuterat förslaget och tittat på alternativ. Det ska blir så kul att se hur vardagsrummet utvecklas.

Ha en fin kväll allesammans!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s